Deuries sebre

SALIDA 5 de Agosto de 2017

HORARIS

 • A partir de les 21.00 h. Revetla enfront de la sucursal de SA NOSTRA-BMN de la plaça Güell.
 • Sortida a les 23.00 h. des de la Plaça Güell.
 • El control de avituallament de Santa María s’obrirà a la 1.00 h.
 • Arribada a Lluc entre les 06,00 i les 11,00 h. de l’endemà.

TRANSPORT DE TORNADA

Per tornar a Palma està previst un servei de 7 autocars en ruta i 20 autocars en Lluc que traslladarà als marxaires fins a l’estació de tren d’Inca des de les 6.00 h, sent l’últim a les 11.00h. I, després, amb tren de lnca a Palma.

Fem el possible per evitar cues però tingueu en compte que sou un nombre molt alt de marxaires, per això us avisem amb temps, que les cues són inevitables en determinades hores i us agraïm la vostra paciència per endavant. És molt difícil trobar una empresa que tingui per a aquestes dates un nombre suficient d’autocars com per poder evacuar tota la gent sense que hagi d’esperar. Totes les companyies d’autocars estan en temporada alta i el cost d’aquests és molt major que en una altra època de l’any; per tant cal adaptar el dispositiu a la disponibilitat en nombre d’autocars al pressupost que tenim.

Encara així, comprenem que la gent que arriba a Lluc està esgotada i vol arribar aviat a casa per poder descansar i no vol passar calor, però també demanem comprensió per a tota la gent de l’organització que de forma desinteressada faran tot el possible per a una evacuació ràpida.

Intentarem aquest any, que hagin d’esperar el mínim possible i procurarem si és possible, reforçar el dispositiu, amb furgonetes escombra per facilitar així l’evacuació,

És important saber que cada viatge d’autocar a Inca ha de fer-se per Pollensa per no comprometre la seguretat de la resta de marxaires, la qual cosa comporta que cada viatge d’autocar entre anada i volta trigui 1 hora de camí.

MOLT IMPORTANT

 • El participant té l’obligació de conservar el dorsal que se li facilita, ja que, és el seu rebut per poder accedir a tots els serveis que presta l’organització.
 • Circuleu un darrere de l’un altre en fila índia i per l’esquerra de la calcada, per evitar accidents.
  Respecteu les indicacions que us facin els membres de l’Organització i els components de les Forces d’Ordre.
 • Qualsevol contratemps que us passi o anomalia que observeu, comunicar-ho immediatament a qualsevol membre de l’Organització.
 • És aconsellable portar sabates i roba usats.
 • Les persones que surtin abans de l’hora prevista no podran exigir avituallamiento als Serveis d’Organització.
 • Les persones que es vegin obligades a retirar-se per esgotament o lesió, és preferible que ho facin en els llocs de avituallament, on seran ateses per l’Organització. RESPONSABILIDAD

Segur: L’Organització declina tota responsabilitat pels danys que es poguessin derivar durant la marxa tant a participants com a tercers.

PROHIBICIÓ

Queda totalment prohibit circular en la marxa amb patins, bicicletes i motocicletes, en cas de no obeir la prohibició, l’autoritat pertinent imposarà sanció i custòdia del vehicle.

Translate »